Принцеса Шарлийн излезе от клиниката заради коледна картичка

Тя направи фотосесия
23 дек 2021 20:20, Иванка Гъркова
2
Принцеса Шарлийн излезе от клиниката заради коледна картичка
Снимка: БГНЕС

Макар да е разделена от семейството си, принцеса Шарлийн успя да организира и изпрати своята коледна картичка, за да поздрави народа на Монако. Съпругата на принц Албер II показа, че въпреки своето лечение, тя може да напусне за кратко клиниката, за да спази една обичана от нея и децата традиция. А нейната най-нова публикация в Instagram успокои мнозина, че тя е много по-добре и очаква с нетърпение Коледа, когато най-вероятно ще бъде заедно с близнаците и мъжа си в двореца. 

„Желая на всички красив и безопасен празничен сезон“, написа принцесата, качвайки своята коледна картичка, която сякаш е нарисувана. По думите й, тя изпраща цялата си любов към своите последователи. 

На кадъра Шарлийн не изглежда толокова слаба и изпита в лицето, както пристигна преди месец от Южна Африка. Тя носи официална рокля в жълт цвят. До нея са принц Албер, както и най-голямото й богатство - принцеса Габриела и принц Жак, облечени в празнични дрешки.  

Само за няколко часа картичката събра над 35 хиляди харесвания. Някои предполагат, че тя е направена по нова снимка на принца и принцесата на Монако, докато други се съмняват, че техните образи са направени дигитално, чрез изрязване на техни по-стари кадри. 

Картичката на Шарлийн идва само 12 дни след като тя наруши своето мълчание в социалната мрежа, за да поздрави децата си по повод техния седми рожден ден. 
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
1
 
1
 
! Отговори
Мери Кристмас преди 2 години
Допада ми идеята да си подаряваме коледни картички, а не апартаменти и ***.